The Great Ocean Road - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu The Great Ocean Road - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

The Great Ocean Road

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

20 Januari 2008 | Australië, Adelaide

hello duds,

How are jou doing all.
Met mij gaat het goed. Ik ben nu aangekomen in Adelaide en heb een mooie tocht gemaakt langs de kust van 3 dagen.

We hadden nu ter afwisseling wat regen en bewolking tijdens onze tocht. Dus de look outs waren iets minder als met mooi zonnig weer. Maar alsnog erg mooi. We hebben ook weer een aantal wandelingen gemaakt.
En ik kan jullie zeggen met gladde zolen is het slecht klimmen en dalen. hahhahahah.
Maar gelukkig had ik genoeg helpende handen die me hielpen.

Onderweg veel toeristische punten bezocht en wat wilde emoes gezien.
Ben wel weer bezocht door een paar muggen en ben dus nu weer in bezit van een paar geweldig grooooooooote muggen bulten.
Maar mijn kuiten houden het nog net.

Nu even een dagje hier en dan weer op naar de volgende trip Kangerooeiland. Weet niet zeker maar ik verwacht dat ze daar wat kangeroes hebben. hihihihihi.

Daarna ga ik een dagje wijn proeven . Dan 1 dag relaxen en vrij.
En dan begint de trip naar het middelpunt van Australie naar de rode rots formaties.

Zoals jullie zien druk druk druk heb ik het maar weer. Geen tijd om stil te zitten. Maar ja daar ben ik ook niet voor hier. Ik wil wel wat zien van dit geweldige land. Heb nog steeds geen spijt van dit besluit.

Nu mensen dit was het weer voor dit moment ik ga nu lekker mijn bed in en slapen. En tot de volgende keer maar weer.

xxxxxxxx cathyxxxxxxxx

• 20 Januari 2008 - 14:30

Sandra:

Hey,

Geniet van alles wat je ziet en doet. En niet stiekem alle wijn opdrinken ;-)!

Knuf uit Argentinie!

• 20 Januari 2008 - 20:17

Mirella:

he cathy
    dan heb je wel erg veel gelopen als je gladde zolen heb
    rust maar een dagje uit en ga lekker genieten van de kangaroes
    o ja we hebben gewonnen op het veld helaas was het maar een oefenwedstrijd hahah
    dikke kus rellie