even bewoonde wereld
Door: Cathy!
Blijf op de hoogte en volg Cathy
14 November 2007 | Australië, Airlie Beach
Hier weer een klein berichtje van cathy via tineke.
We zijn net terug van onze zeiltrip naar Whitesundays.
Het was heel anders dan ons bounty eiland maar wel super mooi. Irene je had niets teveel gezegd.
We hebben er 2 dagen gesnorkeld en dat was super gaaf.
Nu begrijp ik dat ome jaap zei als je kan moet je duiken.
We zwommen tussen de vissen alsof we een onderdeel van de school waren. En ik heb de vis Nimo nu in het echt gezien super.
Ook was het koraal erg mooi en wat een kleuren. Dit kan ik jullie niet op foto's laten zien maar neem van mij aan het is eeerg mooi !!!!!!!!
De stranden die we vanaf het uitzicht punt konden zien waren erg mooi.
Op de boot was ik blij dat ik zeeziek pillen had genomen dus viel het mee. Ja dames heb het toch weer geprobeerd. Hahahhahah . Van de boottrip heb ik dus deze keer wel kunnen genieten. Langs de boot konden we genieten van de dolfijnen en reuze schildpadden. Deze waren soms wel 1 1/2 meter groot. En ze zwommen bijna tegen de boot aan. Leuke belevenis.
Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en maken we ons op voor de volgende trip . Nu wordt het Magnetic Island . Dus geen metaal mee anders kom ik er niet meer vanaf ( hihihihihi). Hopelijk wordt dit ook genieten. Het betekent waarschijnlijk wel weer een telefoon die niet te gebruiken is. Maar ja dan wat later. Ik geniet van jullie mailtjes en berichten en tot volgende week met een nieuw avontuur.
xxxxxx cathy :) :) :)
14 November 2007 - 15:41
Debby:
lieve cat..
ben nog steeds blij te horen dat alles goed gaat.
en dat je zo aan het genieten bent.
meis ik hoop snel meer verhalen van je te horen x deb -
14 November 2007 - 16:20
Mirella:
hoi cathy op een boot en dat gaat goed???? zijn dat wel superpillen geweest dan haha
meisje geniet ervan hier vriest het bijna en met de voetbal gaat het ook niet echt bijster hoor
ik mis je veel liefs rellie -
14 November 2007 - 16:40
Irene Timmers:
Cathy, dan moet je bij Cairns (op het Great Barrier Reef) eens gaan duiken. Dat schijnt pas helemaal gaaf te zijn! Ik was helaas ziek die dag, dus weet het niet helemaal zeker. Het schijnt het mooiste rif op de hele wereld te zijn!
Veel plezier! -
15 November 2007 - 13:34
Michel :
he kanjer ,
wouw wat een spannende verhalen allemaal
als je het zo allemaal verteld kan ik me er al wat bij voorstellen..laat staan als je het allemaal mee maakt.
wij zien dit soort mooie dingen zoals,schildpadden zo groot en dat koraal zo mooi alleen maar op discovery hihihhi
ben blij voor je dat je het zo naar je zin hebt ....en op naar de volgend spannende verhaal.
groetjes michel