Nieuwe Site - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Cathy - WaarBenJij.nu Nieuwe Site - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Cathy - WaarBenJij.nu

Nieuwe Site

Blijf op de hoogte en volg Cathy

01 Juli 2007 | Nederland, Zoetermeer

Hey Hey allemaal,

Ik heb alvast deze site (cathyvanwoersem.waarbenjij.nu)gemaakt, zodat ik nu nog even goed kan uitvogelen hoe het allemaal werkt ;-) :-D Ik hoop dat ik jullie hiermee allemaal een beetje op de hoogte kan houden vanaf 20 augustus.

Groetjes Cathy

maar leuk hoor deze site kunnen we inderdaad in de gate houden waar je zit

groetjes michel

• 01 Juli 2007 - 20:15

Debby:

ziet er netjes uit.zet je er wel foto's op dat we ook een beetje kunnen zien waar je zit :) toppie.. ik zie je woensdag dat kan ik nu nog zeggen :) xx deb

• 01 Juli 2007 - 20:41

Tineke:

leuk meissie houden we toch contact.Dat we nog maar veel berichten uitwisselen.kus man

• 01 Juli 2007 - 20:41

Tineke:

leuk meissie houden we toch contact.Dat we nog maar veel berichten uitwisselen.kus mam

• 02 Juli 2007 - 03:59

Mirella:

hoi cathy mooi nu kan ik jou ook volgen in het verre australie hoop dat je project goed was en dat je dan klaar ben even uit kan rusten en dan kan beginnen aan het mooie avontuur
    heel veel liefs van rellie

• 02 Juli 2007 - 08:51

Paola:

hey hey liefie,
    Leg je nu vast je bhtjes en je onderbroeken klaar zodat je die niet kunt vergeten? Zie je woensdag en leuk dat ik jou ook zo kan volgen.Lang leve het internet.
    Paola

• 02 Juli 2007 - 10:39

Sabrina :

hey cathy ziet er goed uit nu nog even genieten van nederland na die drukke tijd met je project en dan natuurlijk hopen op wat beter weer hier om een beetje voor te bruinen :D zie je woensdag

• 03 Juli 2007 - 18:17

Bart:

Ik wist niet dat je al weg was. Ik heb je eigenlijk nog niet gemist. Veel plezier in Assen-Delft en tot over een weekje.
    Groetjes van je vader

• 04 Juli 2007 - 09:50

Mamsie:

hoera hoera.Diploma is binnen.Nu echt vakantie.Succes met de laatste voorbereidingen voor de grote trip.kus mam

• 01 Augustus 2007 - 23:19

Mama:

alle prikken gehaald(geen grote gevolgen gehad)En nu maar kijken of alles in die rugzak past.Succes vrouwtje.

• 06 Augustus 2007 - 13:18

Mirella:

Hoi lieverd
    onwijs bedankt voor je kaartje en al die leuke dingen die jullie hebben gedaan gaan we zeker nog een keer doen als jij en ik terug bent.
    Doe aub voorzichtig daar en ik ga je zeker in en buiten het veld missen
    heel veel liefs en een dikke kus ook aan Bart Tineke en roland

• 15 Augustus 2007 - 07:09

Sabrina:

hey cathy

heel veel succes en plezier maak er een super leuke tijd van :D en we zien elkaar weer in Balie en we spreken elkaar op de mail. xxx Brina

• 16 Augustus 2007 - 19:26

Ria,:

Lieve Cathy fijn dat ik je nog even gezien heb, was gezellig zo met zn allen. Ik wens je een hele goede reis voor een Maandag en voor nu een hele dikke kus.

• 17 Augustus 2007 - 11:34

Jacqueline:

Leuke weblog, zal zeker je avonturen gaan volgen en hopelijk ga je het daar erg naar je zin hebben.

• 20 Augustus 2007 - 10:50

Lotte:

Goede reis! En ik wens je heeeeeel veel plezier daar!
    x Lotte

• 20 Augustus 2007 - 12:43

Michel :

doeiiiiiiii op naar het grote avondtuur pas je goed op je zelf en tot horens xx

• 20 Augustus 2007 - 23:51

Tineke:

cathy nu onderweg vanaf londen naar sydney.Eerste stuk dus goed gegaan.

• 21 Augustus 2007 - 08:28

Tineke:

meisje hopelijk is de reis gezellig .je leest dit pas daar maar pluk de dag en geniet.Want deze belevenissen kan niemand je meer afpakken, kus mama

• 21 Augustus 2007 - 11:02

Tineke:

nu tussenstop in bangkok.En dan de laatste ruk naar sydney.

• 21 Augustus 2007 - 14:19

Irene:

nou meisje ik hoop dat je het heel goed heb en dat de reis goed is gegaan en geniet van alle dag want het is jou belevenis ik kijk hier wel op afstand dikke kus van mij voor jou

• 21 Augustus 2007 - 21:31

Tineke:

Cathy SMS-te dinsdagavond om 23.00 uur: "Zijn nu in Sydney geland en gaan door allerlei controles en dan wachten op de bagage. Duurde lang. Pfff. Maar wel spannend."

• 15 Oktober 2007 - 20:37

Paola:

Hey lieve cathy, ik heb voor het eerst gescooooooooooooord in de zaal en we hebben ook nog gewonnen van de nummer twee.
    Leuk nieuws toch?
    Lieve groeten en kus . Paola.