Hey iedereen ik ben weer ff snel online :-) - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu Hey iedereen ik ben weer ff snel online :-) - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

Hey iedereen ik ben weer ff snel online :-)

Door: Cathy!

Blijf op de hoogte en volg Cathy

07 November 2007 | Australië, Airlie Beach

Hoi hoi iedereen!

Ik heb het echt heel erg naar me zin gehad op Fraser Island oh oh oh wat mooi. Ik heb 2 foto's kunnen plaatsen bij me vorige bericht van Fraser (heb er wel een 1/2 uur over gedaan pfff). Zie je wel dat ik niet lieg over hoe mooi het daar was hahaha en dat is nog lang niet alles :-)

We zijn daarna dus naar die Kroombit geweest en dat was het echte Outback van Australie. Ik heb het daar echt zo naar me zin gehad hahaha. Het discus schieten was echt een hele gave ervaring vond ik zelf. Wat een terugslag gaf dat geweer joh hihi en ik had er 1 geraakt, maar ik denk dat als het een vogel was geweest dat ik alleen z'n snavel eraf had geschoten ;-) En daarna gingen we geiten brandmerken en dat deed je in groepen van 3 dus Debbie, de buschauffeuze en ik waren een groep. Een moest achter de geit aan rennen en hem bij z'n horens vast pakken en mee sleuren naar de cirkel, waar de andere twee stonden te wachten. De ander moest de geit aan 2 poten optillen en op ze rug leggen en de laatste die moest hem brandmerken (niet echt natuurlijk haha). De eerste keer heb ik die geit aan ze poten gepakt en in de houdgreep gelegd hahaha en daarna moesten we nog een keer strijden voor de 2e plaats, want het moest zo snel mogelijk gedaan worden. En toen moest ik op me flip flops (slippers) achter die geit aan rennen hahaha echt heel leuk en ik had hem gelukkig sneller dan de tegenpartij dus we zijn uiteindelijk 2e geworden ;-). Verder moesten we met z'n alle (ong 30 pers) een grote cirkel maken met de handen vast en een van de mensen kreeg een schok van zo'n apparaat waar ze normaal die koeien enzo mee opjagen. Hahaha nou iedereen kreeg dus die schok, wat een naar gevoel hihi.

En zoals me moeder al zei hebben we ook leren lasso werpen en met een zweep leren slaan ;-) ja dat is nog moeilijker dan je denkt. Aan het einde van de avond konden we ook nog op een maganische stier rijden. Dat was ook wel erg leuk eigenlijk. Er waren al veel mensen voor mij geweest en die, vooral de meiden, lagen er al snel af. Ik dacht ow jee hahaha maar gelukkig hield ik het ongeveer 20 seconde vol en dat was de beste tijd van de meiden :-) leuk he :-P

Nu zitten we alweer 840 km verder in Airlie Beach. Waar we alweer hard aan het werk zijn, ja dit keer echt heel hard aan het werk. We moeten vulkanische stenen van beneden van de berg naar boven sjouwen met een kruiwagen pfff. En naar boven is dus echt ongeveer 150 m berg opwaarts pfff. Als je dacht dat dat al zwaar is, dan moet je er dus ook nog eens over nadenken dat het in de schaduw dus ook nog eens 35C is EN dat we de hele tijd in de zon lopen!! Nou ik hoop dat je dan wel begrijpt dat het erg zwaar is! Daarom blijven we hier ook zeker niet lang, sterker nog we gaan zaterdag middag alweer weg hier. Dan gaan we in een hostel slapen in de mainstreet van Airlie Beach en we vertrekken zondag dan weer met de zeilboot naar de Whitsunday Islands. Dat blijkt nog veel mooier te zijn dan Fraser Island, dus ben benieuwd :-P ! En daarna willen we nog ff een dagje in Airlie blijven en de volgende dag weer de bus naar Magnetic Island. We gaan dat vanmiddag ff proberen te boeken, want daar kan je dan kayakken, relaxen en snorkelen dus dat zou wel heerlijk zijn!

Nou jullie horen mij wel weer een keertje en zo niet dan schrijft me moeder weer een leuk verhaaltje over wat ik allemaal beleef hier. En dan hoor ik via me moeder hopelijk jullie lieve berichtjes weer terug :-)

xxxxxxxxx Cathy xxxxxxxxxx

• 07 November 2007 - 11:53

Irene Timmers:

Hoi Cathy,

Je weet straks niet wat je ziet als je op de Whitsundays bent!!! Geniet ervan!

• 08 November 2007 - 16:27

Paola:

Hai lieve cathy, Wat beleef je allemaal veel leuks meid. Ben blij te horen dat je het zo naar je zin hebt, maar wij missen je hier wel hoor. Ik heb gelukkig mirella weer dicht bij me en ik moet je zeggen dat ik daar enorm blij mee ben.
    In de zaal gaat het ook veel beter met mij, ik was altijd een beetje bang voor de zaal, dacht dat ik dat niet zo goed zou kunnen, maar ik leer snel en dat voor zo"n ouwe bok.
    Nou liefie veel plezier daar en we horen wel weer van je, of van je mams.
    P.s ben wel blij dat je vader gewoon op zondag bij ons staat te vlaggen hoor, hij heeft zondag 1x gepikt met het vlaggen en ik denk dat hij daar nu nog wakker van ligt, haha.
    Dikke kus van paola

• 08 November 2007 - 20:36

Kristel Van Der Salm:

Hey Cathy,
    Wat een avonturen zeg daar ver weg. Mocht je de geiten gaan missen als je terug bent dan mag je altijd hier achter de geit aan komen rennen hoor :-D In ieder geval nog heel veel plezier daar en geniet van deze onwijze ervaring.
    Groetjes Kristel (van Noëlle, je weet wel uit Stompwijk).

• 10 November 2007 - 08:56

Saar:

he cathy je heb het er erg naar je zin lees ik uit je berichten .jij maak heel veel mee op dezen manier. ik ben wel jaloers op je hoor ik zou ook graag die kant op willen gaan uit je mooie ver halen .he cathy nog heel veel plezier in austalie .en maak nog meer leuken dingen mee .groetjes van mijn uit het koude kikker land.saar en jan