hey hey - Reisverslag uit Sydney, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu hey hey - Reisverslag uit Sydney, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

hey hey

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

25 Augustus 2007 | Australië, Sydney

Hey allemaal,

We zijn vandaag naar de Oprah house geweest en naar de Botanic Garden. Echt heel mooi daarzo joh. De vleerhonden hingen in de bomen, ze waren allemaal aan het slapen daar. Erg veel mooie bomen en planten daar. Het Oprah House is mooier van ver weg dan van dicht bij :-)
We hebben vandaag ook naar werk gebeld en gelukkig was meteen de eerste raak. We gaan morgen daarheen, het is vlak bij Sydney dus we kunnen als het goed is makkelijk bij bus. We gaan daar voor hun dieren zorgen en geloof nog wat fruit verzorgen en verder allerlei klusjes. Ze klonk aardig iig, of dat echt zo is dat zullen we nog wel zien natuurlijk :-) Dat is toch wel spannend hoor, waar je terrecht zal komen. Nu dat we de laatste paar dagen druk zijn geweest en veel leuke dingen hebben gedaan, heb ik er wel weer veel zin in allemaal. Ik hou nog steeds alles goed bij in me dagboek dus als iemand het wil lezen als ik terug ben mag dat. Als ik hem niet verlies natuurlijk hahaha. Heel erg leuk dat jullie allemaal berichtjes achter laten, dat doet me wel goed. Ik kan wel niet alles terug sturen wat ik wil maar ik hoop dat jullie dat wel kunnen begrijpen :)
Nou dit was het wel weer ff voor nu, hopelijk tot snel met een leuk berichtje over het werk wat we gaan doen morgen en de komende weken. Dikke kus en dames van Oosterheem wel winnen he vandaag :)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 25 Augustus 2007 - 10:51

Michel:

gaaf hoor om te lezen dat het goed gaat ene die boom moet er al een aantal eeuwen staan zo te zien

maar goed leuk weer ff op de hoogte te zijn en ik zal de dames voor je aanmoedigen vandaag ....

groetjes

michel

• 25 Augustus 2007 - 16:51

Jennie:

hey Cathy

Gaaf man als het niet zo duur en ver weg was geweest dan was ik even vakantie komen vieren.

Met voetbal is het helaas 2-5 geworden(berkel), maar we hebben maar met 9 man gespeeld dus toch nog best aardig.

Mirel had ook nog even gebeld erg leuk en lief, wist ineens niks meer te zeggen toen ik haar in het echt hoorde.

Maar goed heel veel succes met je baantje hoop dat het wat is.. En geniet van het land..

Hele dikke kus voor nu en ik stuur je gauw een mailtje Jen.

• 25 Augustus 2007 - 17:02

Tineke En Bart:

We hebben je foto's gezien. Ik zag dat ze daar eenden hebben. Interessant hoor. Leuk dat je werk hebt. Vertel daar morgen meer over. Die slang die je aaide was van hout? Ik heb nog weinig foto's gezien van stoere Aussies. Zijn ze niet zo knap als ik?
    De dames hebben helaas verloren: 2-5. Maar ze moesten door die stomme scheids ook maar met 9 vrouw spelen omdat de rest van de pasjes waren verlopen!
    Veel plezier en tot bellens, mailens, horens.
    Moe en Pa.

• 26 Augustus 2007 - 16:39

Bart:

Hoe was het werk? Welke leuke dingen gaan jullie aanstonds ondernemen? Knuffelen met bomen, boa's of Australiërs?

Ik heb afgelopen zondag bij de Masters meegedaan en we zijn geheel tegen de verhoudingen in onderaan geëindigd. Michel was heel goed :-), dus daar lag het niet aan. En aan mij lag het ook niet aangezien ik heb niet eens in mijn eigen goal heb geschoten! Ik heb dus buitengewoon sterk gespeeld! :-)

X, Bart

• 26 Augustus 2007 - 18:09

Annemarie,bert ,ria:

Helemaal geweldig deze foto's,we zijn wel een klein klein beetje jaloers op je.Goed van je dat je je draai gaat vinden zeker met werken.Je weet het geniet en doe alles wat wij niet zouden doen hahahaha!!!!!!! Hele dikke kussen van ons uit dit koude vervelende kikkerlandje.

• 26 Augustus 2007 - 21:12

Fam. Boesten:

he meid even wezen speken op de site .
    voor de kleine slangen moet je bang zijn die grote knijpen alleen maar !
    en wat zijn die beertjes lief he .
    groetjes van ons allen en ik kom gauw weer kijken op de site .

• 27 Augustus 2007 - 10:34

Sabrina:

hey Cathy

leuk hoor de foto's kunnen we hier tenminste ook mee genieten :D en die vis die bedoelde je zeker in België haha :D Hoe is het met het werk?

dikke kus en knuffels

• 27 Augustus 2007 - 12:06

Erna:

Leuk om zo snel al foto's van je te zien en wat je daar uitspookt. Ik heb niks van de dames gezien want ze speelde gelijk met de heren en gelukkig was mijn pasje ook verlopen anders wilde ze dat ik in het doel ging staan.Hou je haaks en we blijven je volgen.