Wat appart - Reisverslag uit Girraween, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu Wat appart - Reisverslag uit Girraween, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

Wat appart

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

05 September 2007 | Australië, Girraween

Hey hey ben ik weer even,
Ik ben hier nu bij een vriendin van Vera en daar gaan Debbie en ik nu wat eten en dan gaan we met zn drieen naar een club. Maar het is best vaag allemaal want we kennen die hele vrouw niet maar we moesten echt ff met haar mee gaan. Ze bedoelt het echt allemaal goed, want ze wil ons eens wat anders laten zien dan de 4 muuren van Vera dr huis. Hier heel normaal maar ik vertrouw hier echt helemaal niemand dus het is voor ons nog een beetje raar allemaal. Maar ja over 20 min gaan we eten en dan gaan we op stap met die vrouw (50 +) dus dat zal wel echt stappen worden ;-) (sorry paps en mams 50+ is natuurlijk net in je 2e jeugd he hahaha) Ach we zien het allemaaal!! Jullie horen het nog van me. Mam als het nog een redelijke tijd is om te bellen dan laat ik de tel nog wel ff overgaan anders bellen we morgen weer gezelli. Morgen gaan we als het goed is naar een dierenparkn hier ergens in de buurt. Dan hopen we koala's vast te kunnen houden en kangaroos te kunnen voeren, ,maar dat zullen we nog wel zien. Dames van de voetbal, SUCCES met de drama tot nu toe. Hoop dat alles snel weer goed komt met jullie. Tot snel xxxx

• 05 September 2007 - 08:55

Debby:

nou ik ben benieuwd hoe het was? neem aan dat je wel party foto's hebt lol :)

ik ben weer aan het werk ja ja dat lees je goed :)
    dus moet helaas al weer wedstrijden missen.
    xx deb.

• 05 September 2007 - 09:30

Irene:

he het gaat goed he ik ben blij dat je het naar je zin hebt en dat alles toch goed gaat nou ik heb je moeder gesproken hoor maar ik ga eerst op vakantie dus kan ik even niet schrijven naar jou heel veel plezier en een dikke knuffel hoor
    irene

• 06 September 2007 - 10:44

Sylvia 50plus:

Grapje, Ik heb de foto`s gezien bij je moeder, wat zijn die mooi. Leuk dat je goed met Debbie kan opschieten, na het andere drama. Je hebt gelijk met het vertrouwen doe maar voorzichtig, we willen je graag heel terug met heeeeel veeeeel verhalen.
    Ik hoop dat het stappen toch een succes was en anders moet je het later maar een keer dik over doen. Ben blij dat het zo goed met je gaat en ik wens je heel veel plzier en
    avonturen toe.

Dag lieverd, groetjes van ons allemaal
    Sylvia

• 06 September 2007 - 11:44

Tineke:

Ben blij dat het uitstapje met stephanie leuk is geworden.
    Dat je lekker gegeten heb.
    En dat jullie maar veel plezier in de dierentuin ofzoiets hebben en de dieren idd aan kunnen raken.
    En geniet van alles je bent er maar 1 keer.
    groeten mapa

• 07 September 2007 - 09:07

Paola:

Hai lieve cathy,hoop dat alles goed met je gaat. En dat het "stappen" leuk is geweest.
    Ze zeggen toch op (met) een ouwe fiets moet je het leren !!! Haha.
    Doe voorzichtig en maak heel veel plezier.
    Ik hou je in de gaten, Dikke kus en knuf,
    Paola