Tasmanie - Reisverslag uit Sydney, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu Tasmanie - Reisverslag uit Sydney, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

Tasmanie

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

10 Januari 2008 | Australië, Sydney

Hello duds,

Hier een berichtje vanuit Tasmanie.
Voor iedereen die Australie aandoet is dit een aanrader.
Je moet hier geweest zijn. Zo mooi allemaal.

De eerste dag hebben we veel gewandeld en hebben daarbij veel mooie watervallen en uitzichten gezien. En alhoewel ik er al best veel gezien heb waren deze ook weer schitterend.
We hebben een leuke groep met veel verschillende landen maar toch een taal . Genieten van al het moois om ons heen.

Gisteren heb ik in een 4 weels squad gereden door een soort woestijn gebied met veel zand. Dus super gaaf om met de squad hierdoor heen te crossen. Kreeg wel de waarschuwing niet te hard te rijden . Ze rijden gemiddeld zo,n 30 a 40 km. Maar de 60 halen ze ook hoor. Vandaar de waarschuwing. We hebben diverse stops gemaakt voor foto,s . Die ik nog steeds niet kan plaatsen. De computer herkent mijn usb aansluiting niet. Sorry dus.

Vandaag hebben we een wandeling gemaakt van een uur of 5. We hebben de catle mountain beklommen. Wat wil zeggen 1 uur steil omhoog en dan bedoel ik ook steil.
Daarna wisselend vlak en steil. Maar ja toen weer naar beneden. Naast het pad hing een ketting die je kon gebruiken nou ik kan je zeggen die is gebruikt . Want het ging echt ook heel steil weer naar beneden. Bij een van de laatste afdalingen dacht ik dat ik er al was maar nee dus en heb ik mijn enkel lichtjes verzwikt. Maar niets ernstigs hoor want ik kan nog gewoon lopen. Maar het was het zeker allemaal waard.

We reizen nu van villa naar villa om te slapen. Want we hebben een groep van ong. 20 mensen dus moeten de huizen wel groot zijn om ze allemaal onderdak te geven.
Erg luxe dus en onze bagage reist ons achterna in een bagage bus.

De temperatuur is hier aangenaam in vergelijking met Melbourne hier nu zo,n 30 graden. En s,nachts koelt het erg lekker af. Het eten tijdens deze trip is erg lekker en ook wel fijn dat ik er zelf niet voor hoef te zorgen.

Heb nog niet veel dieren gezien en nog geen tasmaanse duivels maar dat komt nog zeggen ze. Heb al wel een equipna of zoiets gezien dit is een soort egel maar dan een heel stuk groter.

Morgen gaan we een heel stuk rijden in de bus naar een ander deel van tasmanie.

Nu dit was het voor even en mensen ik geniet van dit schitterend eiland. Blijf schrijven want het blijft leuk jullie reacties te lezen. Groeten en xxxxxxxx
Catyhy xxxxx

• 11 Januari 2008 - 11:21

Sabrina :

Hey hey

klink wel goed allemaal geniet er maar goed van hoor want voor je het weet zit je weer in een hostel en moet je alles weer zelf regelen en doen. Beetje conditie training gehad zo te lezen is ook niet weg natuurlijk hopelijk geen spierpijn :D

groetjes en een dikke kus

• 15 Januari 2008 - 14:08

Erna:

Hoi Cathy,
    Het is nu echt hier ... weer het lijkt wel herfst en dan lees ik bij jou 30 graden heerlijk. Nog veel plezier en we blijven je volgen.

• 15 Januari 2008 - 15:47

Irene Remmerswaal:

hoi cathy ik ben blij dat het daar goed gaat en dat het daar mooi is nou blijf lekker genieten enschrijven alleen mijn computer doet het niet meer dus als ik even kan kijk ik even op een andere maar ja dat kan niet altijd vind ik erg jammer want dan moet ik misschien wel wat missen van jou nou meisje heel veel liefs van mij voor jou en een dikke kus.
    groetjes van mij irene