klein berichtje. - Reisverslag uit Katoomba, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu klein berichtje. - Reisverslag uit Katoomba, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

klein berichtje.

Door: tineke i.o.van cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

19 September 2007 | Australië, Katoomba

Hallo luitjes,

Even een klein berichtje vanuit aussie.

Het is hier nog steeds koud s'avonds en s'nachts maar wel leuk.

Onze mede bewoners een Duits stel dat samen een jaar rondreist is best gezellig.
Zij heeft 2 jaar gestudeerd in Groningen en praat dus ook nederlands.Zo komt onze talenkennis dus van pas.

Tijdens mijn laatste gesprek met thuis(toen ik in de tuin aan het bellen was) heb ik een vallende ster gezien.Want het lijkt wel of hier meer sterren aan de hemel staan dan in Nederland.
En wat ook wel apart is de maan ligt hier inplaats van dat ie staat.
Dat is me nu pas opgevallen.Wel een apart gezicht.
Ook is het hier s'avonds echt donker als het donker is geen lantaarnpalen zoals bij ons.En heb je een zaklantaarn nodig als je de tuin ingaat.

Als we opstaan gaan we een dagje op pad want Lesley brengt ons naar een mooi gebied wat we volgens haar echt gezien moeten hebben.
Hoe dat was komt de volgende keer.

Mensen ik geniet van jullie berichten(die mijn moeder allemaal voorleest als we bellen) en tot horens en schrijfs maar weer.

Liefs Cathy.