we trekken verder. - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Cathy - WaarBenJij.nu we trekken verder. - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Cathy - WaarBenJij.nu

we trekken verder.

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

09 December 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

Hallo allemaal.
Hier weer even ikke.

Na 2 dagen in een luxe hostel in Wellington te zijn geweest zijn we weer verder getrokken.
We zijn met een kleine shutlebus naar de Ferry gebracht om daarna een tochtje van 3 uur te maken.
Deze keer was ik niet ziek maar Debbie voelde zich een beetje vervelend.
Aan de andere kant werden we met de bus weer opgehaald en naar een nieuw hostel gebracht.
Onderweg een kleine stop gebracht aan een Dutchie place. Er stond een groot bord met"Sinterklaas Kapoentje" en de rest wij dachten dat lezen we niet goed maar wel dus. En tot onze grote verbazing verkochten zij Pepernoten en speculaasjes en chocoladeletters en onze vertrouwde stroopwafels. Jullie snappen natuurlijk wel dat we inkopen hebben gedaan.
Ze hadden hier veel Nederlandse dingen want de eigenaar kwam uit de kop van Noord Holland

De volgende dag werden we opgehaald door een busje en dan een stuk verderop gedropt met een kaart voor een wandeling van 11 km. En tijdens de wandeling konden we genieten van een mooie natuur. Na de wandeling werden wij opgewacht door een zeilboot die ons langs de kust weer naar het beginpunt bracht. Erg mooie rotspartijen gezien.

Morgen gaan we bonen pellen om daarna van die dingen sieraden te maken schijnt erg leuk te zijn. We zien het wel.

Daarna gaan we nog een dag Gletser wandelen (want zo groot zijn hier de tegenstellingen). Gelukkig is het zo dat wij thermo kleding en schoenen te leen krijgen. Want ja dat zit niet in onze rugtassen (topjes en korte broeken).
Hoe dat is afgelopen lezen jullie de volgende keer maar weer.

Nog bedankt voor jullie berichtjes ik heb ze allemaal door gekregen. Heel lief. groeten en kussen Cathy

• 09 December 2007 - 10:22

Mirella:

hoi cathy blij om te horen dat je het nog steeds leuk hebt en gelukkig blijf je fit door lekker veel te wandelen.
    vind het heel leuk om elke keer weer je avonturen te lezen
    doe voorzichtig heel veel dikke knuffels en kussen rellie

• 10 December 2007 - 10:59

Jaap Laan:

Hey Cathy,
    Ik wilde alleen even laten weten dat ik je "avonturen" met veel plezier volg en eigenlijk wel jaloers ben op je verhalen over mooie natuuur enzo. Zo te horen is het daar echt heel mooi allemaal.
    Nog veel plezier en geniet er van !
    Mzzl,
    Jaap.

• 10 December 2007 - 10:59

Jaap Laan:

P.s.
    ....en gefeliciteerd met je vader !
    Jaap.

• 11 December 2007 - 16:52

Tineke:

De Gletserwandeling in door de zware regenval te gevaarlijk bevonden dus kon niet doorgaan.Ook hier af en toe een bui (alleen wel een zware).Verder nog steeds lol.kusjes cathy

• 14 December 2007 - 09:53

Irene:

nou je maakt wat mee dat was vreemd hoor hollandse dingen eten maar o zo lekker nou meisje heel veel plezier daar en kijk goed hoe je sieraden moet maken kan je als je weer hier bent een cursus in geven leuk bij verdienen.
    kusjes van mij en van de rest hier dus ook he doei irene remmerswaal