Magnetic Island
Door: Cathy
Blijf op de hoogte en volg Cathy
16 November 2007 | Australië, Magnetic Island
Hier ben ik weer fftjes!! Bedankt voor jullie lieve berichtjes op me vorige stukje. Ik ben nu inmiddels aangekomen op Magnetic Island. En hier gaan we tot dinsdag ochtend blijven want het is hier erg mooi. Gelukkig mooi weer nu hier, we hebben vandaag namelijk lekker op het strand gelegen en lekker een beetje gezwommen enzo HEERLIJK! Dat zal vast wel raar klinken voor jullie dat het hier zo heet is, aangezien het bij jullie snachts vries. Arme julllie!
Het is hier wel erg mooi weer maar het waait aardig dus nu kunnen we helaas niet kayakken en snorkelen :-( Ik hoop dat dat nog wel komt de komende dagen. Maar we zullen het nog wel zien!!
Gister hebben we boodschappen gedaan voor de komende dagen dus we zijn druk aan het kokkerellen haha. Gister hebben we onze planning met de buschauffeur doorgenomen. Debbie die wilde erg graag Wild Water Raften, maar ik wilde dat eigenlijk niet zo graag. Ik vond het te duur ($178,-) en ik ga dit zeker nog een keer doen met de meiden (Jenny,Debby,Sabrina,Mirella) en me paps in Zoetermeer, gezelli! toch? hahaha ja echt wel in de zomer weer haha :-) En ik ga nu wel naar een krokodillenpark waar ik een krokodil kan vast houden en een slang om me nek kan krijgen en dat lijkt me erg gaaf!
We gaan van de week hier een Moke huren en dat is een kleine barbieauto haha Dan gaan we een dagje over het eiland touren. Lijkt me wel een keer leuk om aan de linker kant te rijden :-P ben benieuwd hoe dat zal gaan hahaha. En dan gaan we af en toe uitstappen om wat koala in de bomen te spotten en wat andere mooi wandelingen maken. Jullie horen volgende week wel hoe het is geweest :-P
Lieverds ik mis jullie om me heen gezelli. Gelukkig heb ik het nu wat meer naar me zin hierzo omdat we bij die kut vent weg zijn en omdat we nu echt lekker vakantie aan het vieren zijn, zonder te hoeven werken! Ik ga nog ff lekker met me gat op het strand liggen of ff in het zwembad zwemmen, ik heb zulke moeilijke beslissingen te nemen hierzo pfff hahaha.
Tot mailens xxxxxxx Cathy
16 November 2007 - 21:20
Ria:
Moet jij niet in je bedje liggen om 4.45
s'ochtends. -
19 November 2007 - 17:40
Eef:
Hé Cathy,
Leuk om je verhalen te lezen, ik heb je site via Suus gekregen, top! Voor mij begint het avontuur over een kleine maand!
Veel plezier nog,
xxx Eef ( Ex-hmc'er ) -
20 November 2007 - 15:10
Erna:
Lief hoor met die kangeroo. Het is best wel druk iedereen volgen over de wereld. Sandra is nu ook weg Mirella gelukkig weer thuis maar het blijft behelpen tussen die witte lijnen hoor. Morgen ga je weer verder, we zijn benieuwd naar het volgende reisverslag.
Grrrrrrrrrr en we blijven je volgen