Happy New Year!!!!
Door: Cathy
Blijf op de hoogte en volg Cathy
02 Januari 2008 | Australië, Melbourne
Ik hoop dat jullie het gezellig heeft gehad met oud&nieuw. En ik hoop dat alle wensen voor jullie uit mogen komen in 2008!
Ik heb het erug naar me zin gehad moet ik eerlijk bekennen met oud&nieuw! Ik ging gezellig met een Spaanse vriendin, Ingrid, naar het vuurwerk kijken en toen kwamen we nog hele leuke mensen onderweg tegen. En toen waren we in ene met z'n 6en haha, ja zo makkelijk gaat dat hier. En er zat me toch een leuke Australiër bij pffff als ik er weer aan denk ...haha ;-)
En hij was ook nog eens erg aardig :-P hihi Jullie zullen de foto's nog wel zien als ik weer thuis ben! Maar ja ik heb dus ook ondertussen ook nog ff naar het vuurwerk kunnen kijken hahaha! Was erg mooi vuurwerk, wel maar 12min maar het was het wel waard.
Vervolgens zijn we (de erug leuke Australiër ;-) Ingrid, een andere gozer en ik)naar een cafe gegaan om nog wat na te feesten. Dat cafe ging rond 3hr dicht, toen zijn we met z'n 4en met de taxi naar een andere club gegaan tot een uurtje of 6. Om vervolgens nog ff in het hostel een uurtje gezellig te hebben gezeten enzo en toen zijn de jongens naar hun eigen huis gegaan. Ja echt waar pappie ;-) hahahaha! En toen nog ff wat gebeld met de mensen thuis, wat erg gezellig was, vond ik ;-) en ik lag rond 10.30 eindelijk in me bed om te slapen tot 15.00 hahaha.
Ik kan nog steeds niet goed begrijpen dat het nu het nieuwe jaar is, het was namelijk 41 graden met oud&nieuw. Erg apart weer, maar wel lekker natuurlijk!
Vandaag en gister heb ik het eigenlijk lekker rustig aan gedaan om een beetje bij te komen van de jaarwisseling haha.
Lekker in de zon gelegen enzo :-P Voor de gene die denken dat ik nu super bruin ben ofzo moet ik eerlijk bekennen dat dat best wel mee valt. Helaas is het soms te warm om in de zon te liggen, maar ik doe wel me uiterste best natruulijk hahaha.
Ik vlieg over een paar daagjes weer verder naar Tasmanië (7jan) dus dan horen jullie mij wel weer als ik daar ben. Want ik ga hier gewoon nog ff wat relaxen en verder niet veel boeiends denk ik. Dus nogmaals een gelukkig nieuw jaar allemaal!!!
Dikke kus van mij en een knuffel!!! :-)
02 Januari 2008 - 08:57
Lotte:
Hee Cathy!
Jij ook een gelukkig nieuwjaar!! En ik ben natuurlijk wel benieuwd naar de foto's van die leuke Australier!
x Lotte -
02 Januari 2008 - 15:46
Michel :
Hoiiiii cathy,
jij ook gelukkig nieuwjaar !!! en dat je nog maar heel veel plezier en ontdekingen mag doen op je avontuur in australié.
p.s ik ben niet zo beniewd naar die australier hoor !!!! :( wel naar je spaanse vriendin Ingrid !! ;)
groetjes en x michel