Weer ff in Sidney
Door: Cathy
Blijf op de hoogte en volg Cathy
23 September 2007 | Australië, Sydney
Ik zit nu weer ff voor 1 nachtje in een te dure hostel van maar liefst 33.50 dollar pfff afzetterij gewoon! Maar ok het is maar voor een nachtje. Morgen vertrekkken we namelijk om 8 uur ofzo naar de surfcuses (2uur hier vandaan). We hebben ook net een hostel geboekt voor de donderdag en vrijdagnacht als we weer terug zijn gekomen van de surfcursus. Die was gelukkig maar 20 dollar per nacht. We hebben het erg naar ons zin gehad bij Lesley (de vorige werk adres) en we hopen dat het net zo lekker weer blijft als vandaag voor de surfcurses :-) We hebben er zeker al heel veel zin in! Hier heb ik ook nog ff wat foto's van de afgelopen weken. Bedankt voor jullie intresse weer allemaal en ik lees jullie berichtjes weer met een fijn gevoel ;-) Nou dikke kus maar weer xxxx
23 September 2007 - 09:58
Jennie:
Hey Cathy,
Heel veel plezier met surfen. En zo te zien op de video ben je nog net zo gek als hier dus je vermaakt je wel!;p
Heel veel fun nog en we mailen!
xxxjes -
24 September 2007 - 07:24
Debby:
fijn om weer foto's te zien meis..
je ziet er goed uit..
geniet ervan en je wel blijven gedragen he :) zoals jij altijd doet toch????
grz deb