Weer ff terug in Melbourne
Door: Cathy
Blijf op de hoogte en volg Cathy
17 Januari 2008 | Australië, Melbourne
Ik ben weer veillig aangekomen in Melbourne! We hebben de laatste dagen nog veel mooie dingen gedaan in Tasmanie.
We hebben weer een 4 uur durende wandeling gedaan met als einde weer een berg op klauteren, zodat je een prachtig uitzicht had over een heel mooi strand omringd door bergen. En we zagen tijdens onze rust pauze op het strand nog een aantal dolfijnen heen en weer zwemmen en dat blijft toch wel spaeciaal eigenlijk. Net als de kangaroos die we zagen blijven ook echt heel schattig!
We gingen ook nog naar een eiland waar vroeger een mannengevangenis was gevestigt met alleen de ergste criminelen van het land. Daar waren nu alleen nog een aantal ruines van over. En daar heb ik een Ghost tour gehad hahaha met nog 4 andere van onze groep, gelukkig zaten er nog 3 mannen bij want ik scheet natuurlijk 7 kleuren stront ahaha. Je krijgt dan een rondleiding over dat eiland en dan vertel de gids allemaal ghoststories over hoe de gevangene dood zijn gegaan ofzo. Brrr soms best eng hihi dus ja dat was echt de moeite waard! Het bizarre was ook nog dat ik een paar foto's heb gemaakt en daar verschenen in ene ronde witte bolletjes op. Voor de gene die dat geloven, dat zijn Orbs ofzo, dat heeft iets te maken met de energievelden ofzo van geesten geloof ik. Nou toen durfde ik helemaal niet meer alleen te lopen ;-)
Ik heb ook nog een pinquin tour gedaan. Er waren echt heeeel veel mini pinquins te zien in het donker op het strand. Helaas kon je moeilijk foto's maken omdat het zo donker was, want je mocht geen flits gebruiken anders zouden ze weg gaan namelijk. Maar ja ik heb ze iig wel gezien en daar ging het uiteindelijk om natuurlijk!
We hebben ook nog een grote Blow Hole gezien waar af en toe het water meters hoog omhoog schiet. Erg leuk om te zien.
Ik heb uiteindelijk toch nog de Tasmaanse Duivels gezien!! Wat zijn die beesten schattig... TOT dat ze een stukje possumvlees kregen haha toen waren ze aan het vechten en ze aten het met bot en al op brrr. En we hebben weer wat kangaroos en wallibies gevoerd.
Terug in Hobart zijn we met de hele groep naar een Indonesisch restaurant geweest, dat was ook erg gezellig. En de laatste 2 dagen hebben we met de groep wat rond gehangen en voor we het wisten was het weer tijd om naar het vliegveld te gaan.
Dit is alweer de 2e en laatste dag in Melbourne want morgen vertrekken we met de Great Ocean Road tour naar Adelaide.
Ik ben gister naar de film geweest PS. I Love you en heb de hele bioscoop bij elkaar gejankt hahaha was een sneu film namelijk ;-) Ik heb ook nog gezellig met een paar oude maatjes van Melbourne wat gedronken en wezen poulen, erg gezellig om ze toch nog ff gezien te hebben. Ik heb gisteravond nog Possums gevoerd in het park toen ik met me moeder aan het bellen was :-) ze begonnen gewoon aan me schoenen te knagen voor een stukje rijstewafel die ze van we wilde hahaha! Echt heel schatttig!!
Echt de afgelopen 1,5 week is zo snel voorbij gevlogen :-) en das toch wel een goed teken denk ik zo, heb het dus naar me zin gehad daar in Tasmanie. En vanaf morgen hebben we geloof ik weer zowat elke dag een tour te doen dus dan wordt weer lekker alles voor ons reregeld :-P haha toch wel erg lekker!
Echt onvoorstelbaar dat ik over 20 dagen alweer me ouders ga zien in Bali :-) ik verheug me daar wel al heel erg op! Maar eerst de mooie andere touren deze weken... Ze zeggen dat het allemaal hele mooie en hele speciale touren zijn die je vrijwel nergens anders hebt, dus ben erg benieuwd :-)
Nou weer de groetjes vanuit het warme Melbourne en ik denk aan jullie!!!
xxxxxxxxxxxxxx Cathy xxxxxxxxxxxxxx
17 Januari 2008 - 11:24
Mirella:
hoi cathy
weer een leuk verhaal zeg wat ik natuurlijk weer aandachtig heb zitten lezen.
Ben blij dat je het nog steeds naar je zin hebt daar en ik snap wel dat je blij bent dat je je ouders over 20dagen ziet.
hang nog maar even de beest uit want voor je het weet is bartje weer in de buurt en houd hij je weer in de gaten.
zaalvoetbal gaat wel aardig zijn weer een rond door in de beker alleen het veld dat is een gebed zonder eind maar daar zal je best van op de hoogte zijn
nou meissie geniet en nog veel plezier
love you xxxx rellie -
17 Januari 2008 - 15:27
Oma:
Samen met je moeder alles bekeken en genoten van de mooie foto,s en vond het erg leuk je gesproken te hebben. Was wel even verbaasd en stond daarom met een mond vol tanden. Maar ja we hebben wel gelachen toch. Meisje geniet er van en beleef nog maar meer mooie dingen.
Je omaatje.