Is ze weeeeer haha
Door: Cathy
Blijf op de hoogte en volg Cathy
28 December 2007 | Australië, Melbourne
Hoop dat iedereen een leuke kerst heeft gehad!! Ik had weinig kerstgevoel maar heb me toch wel prima vermaakt hoor. Ik ben met die 2 Duitse meiden uiteten geweest in een Italiaans resaurant haha ja ik ben van alle landen thuis hier. Verder hebben we met een groep wat gekaart en wat gedronken en veel gepoold. Dus ja gezellig was het zeker, maar ja de kerstsfeer was natuurlijk wel ver te zoeken. Zonder familie en vrienden en zonder de kou haha. Ik moest me gewoon insmeren om maar niet te verbranden. Tweede kerstdag heb ik heerlijk op het dakterras liggen zonnen :-P das toch wel een heel apart gevoel voor kerstdagen vind je niet :-)
Ik ben de vorige keer vergeten te zeggen dat ik deze 3 weken in Melbourne zonder Debbie ben. Ze wilde alleen zijn met de kerst enzo, waarom weet ik niet precies maar dat had ze iig besloten in New Zealand. Dus ik zie dr rond 7 jan ofzo denk ik weer. Maar goed je bent in een hostel echt niet alleen, je doet met zoveel verschillende mensen een dagje wat en dan weer ff een dagje lekker alleen door de stad wandelen of over de markt ;-) nee ik vermaak me prima hoor. Je hebt de tijd aan je zelf en je kan doen en laten wat je zelf wilt. Dus wees maar niet bang dat ik heel zielig in me eentje op me hostelkamertje zit hoor hahaha!
De dagen gaan tot nu toe gelukkig erg snel voorbij. Ik ga dan eens een boekje lezen (jaja ik een boek lezen, het is echt waar hahaha zonder elke keer in slaap te vallen hihi), dan weer eens in de zon bakken, kaarten met mensen uit het hostel, naar de bioscoop gaan, voetbal wedstrijden kijken op tv, cricketwedstrijden proberen te begrijpen haha of de markt op, de stad in om te winkelen enzo... Kortom zat te doen dacht ik zo hahaha.
Ik hoop dat iedereen een fijne, leuke en gezellige oud&nieuw zal krijgen en dat jullie maar een vuurpijl voor mij zullen afsteken, dan zijn we toch nog een beetje samen allemaal ;-) Jullie horen wel volgende week ergens een keer wat ik heb gedaan met deze dag. Als het goed is ga ik met een meid van me hostel en nog wat vrienden van haar iets leuks doen. Maar de plannen kunnen natuurlijk altijd nog weizigen haha zo gaat het de laatste weken :-P net waar ik zin in heb op dat moment.
Tot snel dus maar weer en alvast een vrolijk, gezond, gelukkig en liefdevol 2008 voor iedereen toegewenst!!!!!!!
xxxx Cathy xxxx
28 December 2007 - 09:12
Irene:
hoi meisje ik ben blij voor je dat het goed met je gaat en dat je weer een leuke groep hebt alleen niet vals spelen met kaarten enzo hoor nou lekker in de zon zitten hier is het weer neit gezellig hoor ik hoop dat je een goede oudjaar mag hebben en een een hele goede nieuwjaar ik zal een pijl naar je toe schieten dan denk ik aan jou .
dikke kus van mij voor jou en tot gauw maar weer op de site.
doei irene rem -
28 December 2007 - 11:16
Atie:
Cathy,
Ben blij dat je je toch goed vermaakt en een leuke zonnige kerst hebt gehad. Vanaf hier wens ik je een hele fijne jaarwisseling en een goeie start voor 2008!!!! -
28 December 2007 - 17:22
Jennie:
Ben blij om te horen dat je je goed vermaakt en dat je lekker je gang gaat! Heerlijk he soms ff niks doen en ik weet hoe jij boeken leest heb nog een paar leuke foto's van Turkije waar bij het boek wel in de buurt ligt maar jij niet met je ogen open..haha Jij ook alvast een goed uiteinde toegewenst!!
xxxjes van mij! -
29 December 2007 - 12:28
Debby:
CATJE.
dus jij doet aan window shopping :)
meis geniet van het weer daar want hier word je echt niet vrolijk griepjes vliegen om je oren.
ik hoop dat oud en nieuw een groot feest wordt voor jou.
wij denken aan je
dikke kus
deb -
31 December 2007 - 08:46
Mamsie:
Een fijne jaarwisseling.En feest maar lekker.Geniet van het vuurwerk.tot sprekens. xxxxx