Ben voor de laatste dag in Brisbane - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu Ben voor de laatste dag in Brisbane - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Cathy - WaarBenJij.nu

Ben voor de laatste dag in Brisbane

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

07 Oktober 2007 | Australië, Brisbane

Hey hey iedereen,

We zijn eergister aangekomen in Brisbane, we hebben al veel rond gelopen in de winkelstraten maar nix gekocht hoor :-) ik kan me geld nu wel ff beter besteden. Het kost allemaal niet nix helaas hahaha. Maar het is wel een hele gezellige stad met allerlei leuke winkeltjes, live muziek en allerlei miem spelers (of hoe ja dat ook schrijft hihi).
We hebben het dus zeker wel weer naar ons zin hier maar we zijn toch ook wel weer blij dat we morgen ochtend vroeg alweer door gaan naar Mooloolaba (uitspraak: Moeloelaba)gaan. We gaan daar weer ff een weekje of als het echt gezellig is dan 2 weken maar dat zien we wel werken. Debbie en ik vinden het namelijk wat leuker bij iemand thuis te zijn om te werken, dan dat je met zn allen in zo'n stink hostel zitten :-) Nou ja het is gewoon net ff wat lekkerder en leuker als je opgenomen wordt in een huis,dan zo'n grote hostel. Dus 3 nachtjes is wel weer ff genoeg hahaha. Nu gaan we hopen dat het een leuk werk adresje wordt! Dus met zn allen duimen voor me he hihihihi. Nou ik ga weer ff verder rondlopen hier in de stad en langs de rivier en dan horen jullie wel weer van me. Vanuit hier weer de groetjes aan iedereen en ik zal het mooie weer proberen af en toe naar jullie te blazen ;-) Dikke kus xxxx Cathy

• 07 Oktober 2007 - 07:15

Bartje:

Hallo moppie,

Fijn dat je het zo naar je zin heb.Ik heb eventjes je scheen beschermers geleend.Helaas doen ze het niet zo goed als bij jouw .Ik heb namelijk nog steeds niet gescoord.Gisteren een open kans voor het goal en ja over gekopt.Nu tot horens maar weer.

groetjes papa

• 07 Oktober 2007 - 16:14

Sabrina :

Heeej cathy

Alles goed gegaan vandaag 1-0 gewonnen jij heel veel succes en plezier daarzo en lekker dat het lekker is.

Dikke kus en knuffels
    Brina Aie To :D

• 08 Oktober 2007 - 11:12

Jennie:

Hallo daar,

Nou je zag het al we hebben gewonnen, hopelijk vanavond weer!
    Jij heel veel plezier en hoop dat het nieuwe adresje wat is.
    Enne ik neem je echt niks kwalijk(06)rare doos maar onhou het wel!;P haha!!
    Nee hoor geniet er nou maar van en ik zal af en toe hier wat achter laten.

Nou tot typse Kus Jen:)

• 08 Oktober 2007 - 18:23

Ria:

Hoi lieve Cathy, hier eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik volg je nog steeds, ik lees trouw al je verhalen en bekijk natuurlijk ook je leuke foto's. Super dat alles zo goed gaat met je, en dat je het naar je zin heb daar in dat verre land. Ik heb het erg druk gehad met het huis van mij, verven, witte en behangen, nu nog 1 kamer en dan is het eindelijk klaar. De tijd gaat ook zo hard, een week is zo weer om. Maar geniet maar weer van alles wat je tegen komt. Groetjes van mij en natuurlijk weer een heeeeele dikke kus.

• 09 Oktober 2007 - 07:26

Irene:

he cathy.

Ik ben blij dat het goed met jullie gaat en dat het daar ook mooi is .
    Nou ik hoop dat je weer werk vindt en dat je het dan ook weer gezellig is.
    Maar geniet maar even van de winkel straat hoor want je weet nooit wat je tegen komt.
    kusjes van hier en een knuffel van mij.
    groetjes irene