rondreis - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Cathy - WaarBenJij.nu rondreis - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Cathy - WaarBenJij.nu

rondreis

Door: Cathy

Blijf op de hoogte en volg Cathy

02 December 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

hello people.

Nu ben ik aan mijn rondreis door Nieuw Zeeland begonnen.
We zijn nu 4 daagjes hier en we hebben al heel wat gedaan. We hebben tot nu toe 1 dag gehad waarin we veel in de bus zaten en een dorpje (stad) hebben bezocht. Het stonk er wel heel erg naar zwavel en dat is niet erg lekker. Het is hier ook wel erg koud Want de temperatuur ligt hier tussen de 15 en 20 graden dus winterjassen en truien aan voor ons.

Ook hebben we een dag een tocht gemaakt door een grottenstelsel. Dit deden we met een opblaasboot en een lekker strak wet suit en laarzen. Want we hebben gelopen,gevaren en gevallen. Ook was het maar goed dat ik niet claustrofobisch ben want sommige doorgangen waren erg nauw. Maar wel gigantisch mooi weer allemaal. Ook zaten er op de muren en plavonds van die glowing in the dark vliegen dus als de lantaarns uit gingen was er volop lichtjes echt gaaf.

Ook hebben we gezwommen in een uitloop van een vulkaan (die heb je hier genoeg) het water is echt warm leek wel of je in een heet bad zat.
Ook hebben we een bezoek aan de geisers gebracht. En ja het water is echt warm want ik moest het proberen en heb dus mijn vingers verbrandt. Maar wel een gaaf iets dat er zomaar warm water uit de grond omhoog komt.

Morgen gaan we een klein wandelingetje maken ( 17 km ) om een vulkaan heen. Dus aan mijn conditie wordt gewerkt. Hahahahhahah .
Nu dit was het weer voor vandaag veel liefs en xxxxxxx
Cathy

• 02 December 2007 - 22:53

Sandra:

Hey,

Ik dacht toch echt dat je daar naar toe was gegaan om te werken, maar ik lees alleen maar mooie verhalen over allemaal uitstapjes en reisjes!

Geniet er lekker van en nog heel veel plezier.

Sandra

• 04 December 2007 - 09:22

Irene:

zeg moet er niet eens gewerkt worden dat
    doet maar uitstapjes en zo hihihihi
    nee hoor geniet maar lekker hoor.
    heel veel plezier er nog en wat is nou
    15a20 graden moet je hier is komen dan heb je het koud hoor
    groetjes irene remmerswaal

• 04 December 2007 - 16:17

Tineke:

Het wandelingetje om de vulkaan was er een over de vulkaan 4 uur omhoog wandelen en 3 uur naar beneden..Want naar beneden gaat toch altijd sneller. Maar de kuiten zijn gevoelig.hahhahahah

• 05 December 2007 - 11:06

Sabrina :

Hey,

Dan heb je lekker kunnen trainen, maar ik denk dat het uitzicht wel erg mooi is dan vergeet je denk ik wel even dat je overal last van hebt ;)

dikke kus en een knuffel

• 06 December 2007 - 10:40

De Buuv:

hai Cathy

Wat een verhalen allemaal, eerst vanuit Australie en nu weer vanuit Nieuw Zeeland.
    je kan er denk ik ondertussen een boek over schrijven.Nou meisie geniet er van, we blijven je volgen van uit dit vieze natte kikkerlandje xxx de Zuurmondjes